2010. szeptember 30., csütörtök

Várólistás lemezek, új cikkek!

Annak ellenére, hogy egyre többen leszünk az oldalon, egyre kevesebb véleményt olvasok a cikkekkel kapcsolatban. Ezért kérek minden olvasót arra, hogy írjatok!!! Higgyétek el, nekem is öröm olvasni a véleményeteket, még akkor is, ha nem hasonlít az enyémre, mert megtudom, Ti mit gondoltok az adott lemezről, és kritikáról. Szóval írjátok le a véleményeteket, csak így fejlődhet az oldal a véleményemmel együtt!
Most pedig jöjjön egy kis szomorú hír: Kana Nishino-t, YUI-t és Kanon Wakeshima-t várólistára teszem. Ez nem feltétlenül jelenti, hogy nem írom meg lemezeikről a cikkeket, csak jelenleg annyira elmaradtam az újabb cédékkel, hogy most nem tudok velük foglalkozni, főleg mert albumokról van szó. Akit érdekelne a kritika velük kapcsiban, írjon, és akkor megtudom állapítani, érdemes lesz e írnom az albumukról.
Az egyetem miatt sajnos nincs annyi időm sem az oldalra, ezt nagyon sajnálom. Kritikák 1-2 hetente fognak megjelenni az időmtől függően.
Hamarosan a legújabb albumokról, kislemezekről olvashattok, jön is zsinórban Ayumi Hamasaki 2 kislemezével a crossroad-dal és az L-lel! A cikkek várhatóan október első 2 hetében jelennek meg.

2 megjegyzés:

  1. Türelmetlenül várom a kislemez-kritikákat mán! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Igyekszem minél hamarabb megírni őket, ha esetleg konkrétan megjelölnél egyet-kettőt, előre tehetem őket a naptáramban ^-^
    Üdv: Timejja

    VálaszTörlés