2010. december 24., péntek

Jzenészek karácsonya!

Vajon mit kaphattak kedvenceink a fa alá? Kinek ne jutott volna még eszébe, vajon hogy ünnepelnek a jrock sztárok karácsony idején, nos most kiderül!
(fikció, csak kitalált, ne vedd komolyan :D)

Ayumi Hamasaki
Nos...Én természetesen a személyzetem és a kutyáim között töltöm a
karácsonyt. Ilyenkor készülünk az idegtépő Countdown-ra, ami a sok teendőm mellett néha már csak púp a hátamon, de ahogy Max mondaná: mi vagyunk az Avex, és igaza is van!
A kutyu-mutyuimról annyit, hogy szabadidőmben ők az én hobbijaim, mintha a gyermekeim lennének. Karira vettem is nekik kis ruhácskákat, aminek nagyon örültek kivéve Maron, aki széttépte a sajátját LOL
A többiek új pórázat kaptak, mivel megijedtem a múltkori Do it again című klipem forgatásakor, amikor a rámbízott kutyik elszabadultak és megharaptak 2 statisztát, akik elejtettek egy cigit, így történt az a gázrobbantásos eset...na, de mindegy, erről ennyi elég is, Max megtiltotta, hogy beszéljek, már csak énekelnem szabad nyilvánosan!
Amit Ayu üzen: "Jó volna, ha félre tudnánk tenni és elhajítani mindent, kivéve ami számít, de a valóság borzasztó." (Dearest)

Sincrea
A srácokkal épp új kislemezünkön dolgozunk, a Red-en, így nem jut túl sok időnk pihenésre. Ja, tényleg, el ne felejtsétek a kislemezt! Hamarosan a KeiToHeart-on is! :D
Amit a Sincrea üzen: "Az utcák túldíszítve, kifestve, nincs szükségem karácsonyra. Csak meg akarlak ölelni, most, a kezeimmel. El akarlak vinni magammal." (Xmas Day)





Ennyit az ökörködésről, bocsi a kitérőkért, egy kis jrockért kattintsatok ide, ahol letölthetitek az Edohsama idei xmas cédéjét!
Jzenében gazdag karácsonyt és sok kiélvezett pihenést kívánok Nektek! ^-^
Timejja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése