2010. január 18., hétfő

18-as karika-Miyavi vs. maya csókjelenet

Vegyünk egy híres jmusic előadót. Nézzünk róla egy-két képet. Majd felejtsük el, amit láttunk, mert a valóságot néha 18-as karikával kéne cenzúrázni és még úgy is csak szülői felügyelettel lehetne megnézni. Figyelem! Sokkoló képek, videók következnek, gyenge idegzetű, sikítozós fangörlöknek erősen nem ajánlott!

Mi lehetne nagyobb öröm néhány bishi-shounen ai rajongó csajnak annál, hogy kedvenc előadóját egy másikkal látja smacizni, akarom mondani csókolózni? (nehogy valaki majd rám fogja, hogy érzéketlen vagyok) A visító tömegre beindult jrockerek gyakran azzal fitogtatják komoly férfiasságukat, hogy a színpadon legközelebb álló pasira másznak, majd rövid, de annál "érzékibb" csókot váltanak egymással, majd röviddel, miután múlik a pia hatása, Clorox-al fertőtlenítik szexi szájukat.
Miyavi ökörködésén, azt hiszem nagyon nem lehet meglepődni, hozza a kívánt formáját, amikor letámadja a piától állni is alig tudó mayát, aki annyira nem élvezi "kollégája" beállt viselkedését. A keményen visszautasított jrocker látszólag egy kendőt vág maya-hoz, azonban senkit ne tévesszen meg a látszat: válási papírról van szó...
A mi mayánk pedig, hogy visszacsapjon Miyavinak, igazi kemény (enyhén szólva spicces) rocker módjára dobja el a kendőt, jobban mondva ejti, a hab a tortán már csak az lett volna, ha az visszaesik a fejére...
Kedves nézőink, az állás: Miyavi-Maya 1:1...
Tanulság: ha egy veled egynemű akar veled smárolni, inkább hagyd, minthogy rád dobja izzadt-taknyos törcsijét...

3 megjegyzés:

  1. Hali!
    Már többször láttam ezt a vidit, de ilyen jó kommentárt még nem olvastam hozzá!:)) végig kacagtam az egészet, fura volt olvasni más véleményét is erről a vidiről, de nagyon tetszett!
    Az egész blogg nagyon tetszik! Sok sikert a továbbiakban!
    Kellemes napot.
    Pusssz

    VálaszTörlés
  2. Ó, köszi, köszi :)
    Jó volt az anyag ^-^
    Örülök hogy tetszett a cikk annak meg h a blog is mégjobban :P
    Puszííí

    VálaszTörlés