2010. május 1., szombat

18-as karika-Gagyi pv gyogyós módon

Milyen különlegesek ezek a jrock bandák! Milyen ötletesek, kreatívak! És mégis, mennyire képesek néha mellényúlni öltözködés terén. Az Aicle azonban ennél tovább ment. Sokkal tovább.

A Que Sera Sera nevezetű dal klipje erős home fílinget öltött a szekrényből vagy talán turiból előkapart cuccok által, ami között találunk rózsaszín esernyőt (kérdem, minek, minek???) félbehajtott fagyis díszostyájú gallért, almás-epres mintájú gagyi felsőt-ami népművészeti remekként tűnik fel-papagáj toll stílusú szoknyát, sőőőt kiegészítő elemként az énekes hüvelykujja segítségével kört formál, amit az effektek, nos...péniszgyűrűként adnak vissza.
De az Aicle-nek nem volt elég ebből a dicséretből, még akart és még...A videóról semmi jót nem tudok mondani, a egész stílus és minden úgy ahogy van, mintha egy csapat szabadult bogyós műve lenne-lásd repkedő égő fej az erdőben, aminek szintén nem vágtam az értelmét, csak úgy mint a többi csodás elemnek. Hogy pedig még az Aicle-ről is írjak valami szépet: nem tudom, veszik e a cédéiket, de ezt a gyerekes-vénember hangú énekest én az együttes helyében már rég kivágtam volna, mert valami rémes amit művel.
Ez a klip nemcsak a 18-as karikát, de még az Év Leggázabb PV-jének járó címet is elnyerte nálam! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése