2009. szeptember 27., vasárnap

A 15 legfangörlösebb mosoly

"Egy mosoly nem kerül semmibe, de nagyot visz véghez..."

Az alábbi idézet lehetne akár a fedősztorija is eheti küldetésemnek, ami nem volt más, mint felkutatni a 15 legédesebb, legszexibb, leglegebb jrocker mosolyát, amitől a fangörlök könnybe lábadt szemmel könyörögnek, hogy még, még. 98%-os bizonysággal pedig (és 100%-os kutatómunkám eredményeként) büszkén kijelenthetem, hogy megszületett a 15 pasi-mosoly! Viszont, ahogy ugye ismerjük a mondását,ízlések, pofonok, és csókok váltják egymást, szóval lehet, hogy aki nekem 1. az neked a 2. :D De a lényeg, a lényeg: a top 15-ben ezek a pasik a befutók!
Figyelem!
Az alábbi kép-, illetve szövegsorok erősen dekoncentrálhatják a fangörlök agyi működését. Kérjük, érzékenyebb, visongós rajongók kössenek fel szájkosarat, mert nem szeretnénk csendháborítási pert. Köszönjük.

15. Shyena-DragonWAPPPPER
Az együttes nevének leírása okozott némi fejtörést, ezen kívül azonban azt kell mondjam, az újjáalakult V (neu)-s srác mosolya igazán cuki ahhoz, hogy ne kerüljön be. A másik srác mosolya a háttérben enyhén dekódolhatatlan, mert fogalmam sincs, mit gondolt a kép készítésekor. Megszívta, mert ha nem vág képeket, csak simán mosolyog, mint Shyena-kun, akkor talán most ő is top 15-ös lenne.






14. Shuuta-Irokui
Kedves turisták, itt is legyenek tekintetüket az elöl lévő férfiúra irányítani, aki olyan édesen mosolyog, mintha csak cukron élne. Az úr ajkán láthatnak egy nyalókaszerű tárgyat, ami a látszat ellenére sem nyalóka, jóval inkább egy piercing, amivel nem lehet könnyű az élet-még fellépéseken sem. (én például elképzeltem, mi van ha szegény srác leesik a színpadon, mert megbotlik a mikrofon zsinórban. Jó, tudom, ez elég bizarr, de ha mégis, akkor eléggé megszívja) Kiállítási tárgyunk szeme alatt apró ráncok, gödröcskék figyelhetőek meg, amelyek lehetnek éjszakázástól is, mégis inkább arra vallanak, hogy a srác szeret mosolyogni. Gyönyörű ^-^


13. Yumehito-Ayabie
Kevés az olyan jrock előadó, aki nemcsak egy-egy jól beidőzített fényképezőgép miatt pózol aranyosan, de az Ayabie-s Yume-chan le se tagadhatná, hogy nem ezért teszi azt, amit tesz. (szíveket tör össze édes mosolyával.)
Csak így tovább, mosolyt fel!









12. Ueda Tatsuya-Kat-Tun

A kat-tun-os pasik mindegyike jó pasi. Hát, ezzel most nem mondtam újat, gondolom, nemde? Gackt felfedezettje mára a legédibb pasik egyike a szigetországban, de most nézzétek ezt a mosolyt. Megérdemli , hogy benne legyen a top 15 mosolyban is, igaz?
Akik most durcásan felsikoltanak, hogy tehettem Ueda-kunt ilyen "gyenge" pozícióba, azoknak elmagyaráznám, hogy szerintem ez a kép eléggé beállós, ennek ellenére viszont valszeg szétolvadnék, ha egy ilyen mosolyú pasi jönne velem szemben az utcán. ^-^




11. Akanishi Jin-Kat-Tun

Jól van, na! Tehetek arról, hogy a kat-tun-os pasik ilyen jó bőrök?!
Akanishi Jin-t sokféleképpen lefotózták már-egyedül, csapattal, gyerekkel, gyerek nélkül. A legérdekesebb persze az egészben az, hogy a fangörlök szitutól függetlenül majd meghalnak csupán ezért a mosolyért, és sikítozva törnek ki magukból, csupán-e mosoly láttán. Hát, mi tagadás: Jin mosolya valóban drága a kis mosolygödreivel együtt, amik bizonyítják, hogy a srác elég gyakran mosolyog. (reméljük nemcsak a kamerák előtt)
Hogy nagyanyám szavaival éljek: Jin bokorbacsaló szemei még bájosabbá teszik ezt a mosolyt :)


10. Takuya-An Cafe

Az An Cafe gitárosa a banda rajongóinak 2. nagy kedvence. Hogy miért?
1.Mert imádnivaló a búrája.
2.Mert cuki fejeket tud vágni.
3. Mert gyakran mosolyog, de ne egy 20 km-es fogvillantást képzeljünk el: ez a csepp félénkség, amelyet az alábbi képen is láthatunk a legfőbb jellemzője a srácnak. És pont ettől válik még különlegesebbé ez a mosoly. Kawaii desu!!!






9. Miyavi

Miyavink gyakran villant ezer wattos mosolyokat, amiknek csoda, hogy nem lesz tömeges vakság az eredménye.
Viszont érte legyen mondva: kit érdekel a vakság, ha így mosolyog? Ez a huncut, "nem jössz velem egy körre?" nézés az, ami feltüzeli a Miyavi fangörlök legtöbbjét. És ezen nem is csodálkozom. Viszont, nemrég találtam egy olyan fotót is, ami eléggé lehúzná a lelkesedést, és elvenné az étvágyat, ezért nem is tenném be, csupán egy arra utaló, költői címet mondanék:
" A sárga, rohadt fogú japán rocker esete a fényképezőgéppel"
Miyavi, könyörgünk, ne több olyan képet!



8. Gackt

Gackt egyike azon férfiaknak, akik ritkán mosolyognak úgy igazán, de ha mégis, szívből teszik azt, és nevetés lesz belőle. Remélem, ezen a fotón Gackt valóban nevet, nem pedig csupán kinyitja a száját az érkező sushi számára. Ueda Tatsuya mestere bebizonyítja, hogy még így is az ő mosolya a szebb. És ami plusz: Gackt modelltehetségét is kamatoztatni tudja, csak egy megjegyzés: vedd le azt a szemüveget!!!







7. Toshiya-Dir En Grey

Nemcsak a puhányok mosolyognak!
Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint Toshiya-kun, a kemény rocker édes mosolya, ami által kivívott magának egy nagyszerű 7. helyezést.











6. Takeru-SuG

Egy hihetetlenül fehér árnyalatokkal teli kép. Fehér bőr, fehér haj-az albínó hatást mégis szinte kettévágja egy furcsa érzés, amikor ezt a képet látjuk: a vidámság! Takeru-kun mosolyából annyi energia és életöröm zúdul ki, hogy a kép színei is teljesen felpezsdülnek. És nem hiába: a srác valóban imád mosolyogni, nevetni, és a szájánál figyelő mosolygödröcskék is ezt tanúsítják. De édeees...








5. Keita-Aicle

A művészek, zenészek igen érdekes emberek. Vidámnak kell tűnniük a videókon, koncerteken, fotózásokon, még ha talán nagyon nem is azok. Pont ezért vágtatott fel ez a Keita gyerek ilyen magasra a listámon: minden általam látott fotón úgy mosolyog, mint egy 4 éves gyerek, aki még nem vett tudomást az egész élet nevezetű kalamajkáról. És pont ezért olyan drága a mosolya! ^-^








4. IV-ViViD

Bár Kisnate fanoknak ismerős lehet (sőt valszeg az is) az én visual-os köztudatomba mindössze pár hete, a ViViD kapcsán derült fény erre a cuki fiúra, aki olyan tündérien mosolyog, hogy azonnal 4. helyezést kapott TŐLEM. Szerintem elég megnézni ezt a képet, valamint a banda legelső pv-jén a srácot, és kiderül miért választottam: a kisfiús szmájli miatt! ^-^






És a dobogósok pedig...Dobpörgés...


3. Reita-The Gazette

A The Gazette nem éppen nagy mosolyairól híres, ezért is örültem nagyon, amikor fangörl szemeim megpillantották ezt a csodálatos képet a még csodálatosabb Reita-kunról, aki a fotósorozatokkal ellentétben élő felvételeken nem veszi fel a "magányos hős vagyok" álarcot (értitek, álarcot ^-^) inkább igyekszik jól ellenni és szórakozni. Hát, Szívem, olyan cuki és derűs a mosolyod, hogy te vagy a 3. helyezett! (látod, még jó, hogy nem a szádon viseled azt a pántot)






2. Shou-Alice Nine

Tökéletes arc, tökéletes bőr, tökéletes test-mondhatni, hogy a visual kei együttesek tagjai már-már fájóan tökéletesek. De van egy dolog, amihez már...tudás is kell. Ez pedig a tökéletes mosoly. Ami az Alice Nine-os Shounak meg is adatott rendesen. A szüleitől nagyon szép fogsort örökölt (vagy talán fehérítés?) és az ajkai is nagyon szépek. Olyan...csókolni valóak...Ööö, de mielőtt még elragadna az 5:30-as HÉV, befejezem a nyálcsorgatást ^-^ Egy kerek mondatban összefoglalva: A Tökéletes Pasi A Tökéletes Mosollyal.





1. Miku-An Cafe

Trillili, trállálá, a győztes pedig Miku-kun!!!
Az An Cafe frontembere egy igazi kis imádnivaló kölyök, aki először hatalmas, gyönyörű szemeivel ejti rabul a védtelen leányzókat, majd Nyappy mosolyával, alias "kisfiú vagyok, de tudok csókolni" szmiléje olyan édes, akár 2 tonna vattacukor. Igaz, hogy ennek a kisfiúnak a cigitől egy pöppet sárgák a fogai és látni párszor repedezett ajkakkal is. Akkor mégis miért ő? Hát, éppen ezért. Mert az igazi pasik és emberek ilyenek, és az a valódi mosolyok is, NASA fehérítő módszer ide vagy oda.
Miku-chan, ismét tied a korona (pont mint a borítótokon ^-^) aztán vigyázz rá, mert Takuya-kun elég dühösnek tűnik. Ajjaj, épp erre közeleg! Bukj le!!!

Itt Szmájli-utazásunk végére is értünk. Remélem élveztétek a kirándulást, ha igen, kérlek írjatok a csetbe! Arigatou gozaimashite ^-^

3 megjegyzés:

  1. KAWAIIIIII~~~~ ♥
    Ohh istenem, hogy tudnak ennyire édesek lenni? >_<
    Reita-kun rókavigyoraellenálhatatlanullmondhatatlanulcukor~ ♥♥

    VálaszTörlés
  2. Ízlések és pofonok, igaz... de azért én ezt erős túlzásnak vélem, hogyha már a GazettE terén gazdálkodtál, Reita 3. lett, Kai pedig bele sem került a top 15-be! És még sorolhatnám, hogy milyen egyértelmű díjazottak maradtak ki... ezzel nem kötekedni akarok, csak véleményt nyilvánítok, szerintem közel nem helytálló lista. És tényleg nem akartam belekötni, de nagyon bökte a csőröm..sajnálom.. :'D

    VálaszTörlés